Kokeile pitopalveluamme!

Huolimatta siitä, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Valmistamme kaikki ruoat rakkaudella omassa keittiössämme, on sitten kyse kolmen ruokalajin illallisesta, pienestä purtavasta tai leivonnaisista. Täytä alla oleva yhteydenottolomake – vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää palveluista.

Juhlat ja tapahtumat

Tilamme Kårenilla ja kampuksella taipuvat moneen. Minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä? Kerro meille, ja ehdotamme sopivaa tilaa.

TUTUSTU RAVINTOLA KÅRENIIN

Catering

Onko valmistujaisjuhlia tulossa? Tai järjestätkö kenties isomman illallisen mutta ruokapuoli jännittää? Missä sitten tapahtumasi pidätkin, voit luottaa meihin. Voit esimerkiksi noutaa tapahtuman tarjoilut meidän ravintolasta etukäteen. Helppoa, eikö? Kerro lisää sinun tarpeistasi, niin voimme yhdessä tehdä tapahtumasta ikimuistoisen!

ULKOISTA JUHLASI MEILLE

Konferenssit ja seminaarit

Nosta konferenssisi tai seminaarisi uudelle tasolle raikkailla ruokatarjoiluilla. Millaista tapahtumaa olet järjestämässä? Kerro meille, niin luomme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Kerro meille toiveesi – vastaamme ehdotuksen ja tarjouksen kera

Kerro meille toiveesi – vastaamme ehdotuksen ja tarjouksen kera