Juuri sinun ravintolasi

Kårkaféerna on Åbo Akademin monipuolinen ravintolayritys, jonka omistaa Åbo Akademin ylioppilaskunta sekä alumnit. Ravintolamme sijaitsevat Kårenilla, Arkenilla, ASA-Talossa, Gadoliniassa ja uusin ravintolamme on Aurumissa. 

Lounasravintolamme ovat avoinna kaikille ja ravintoloistamme saa opiskelijahintaisia lounaita ateriatukeen oikeutetuille. Aikoinaan yrityksemme on perustettu juuri opiskelijoiden lounaspaikaksi.

Lisäksi toimintaamme kuuluu catering-palvelut. Valmistamme kaikki ruoat rakkaudella omassa keittiössämme, on sitten kyse kolmen ruokalajin illallisesta, pienestä purtavasta tai leivonnaisista.

Kestävä kehitys

Haluamme olla niin ympäristöystävällinen ravintola-alan toimija kuin mahdollista. Ostamme raaka-aineet sesongin mukaan ja valitsemme aina lähituotantoa, kun se vaan on mahdollista.

Hyvää ja terveellistä ruokaa, joka päivä

Monipuolinen ruokavalio antaa energiaa arkeen ja siksi haluammekin tarjota ravinteikkaita ja maukkaita ruokahetkiä. Ravintoloistamme löydät aina useita vaihtoehtoja, ja teemme parhaamme, jotta voisimme huomioida kaikki erityisruokavaliot. Löydämme inspiraatiomme eri maiden ruokakulttuureista ja otamme nopeasti ruokamaailman uudet trendit käyttöömme.

Iloa ja yhteisöllisyyttä

Ravintoloissamme kuuluu usein nauru ja iloinen puheensorina. Ruokailuhetki ei ole vain energiatankkausta varten, vaan ruokapöydän ympärille kokoonnutaan jakamaan päivän kohokohdat ystävien kesken. Toivomme että ravintolamme tarjoavat sinulle paikan, jossa voit aina kokea olevasi tervetullut – ja jopa löytää uusia tuulia.

Kannamme vastuumme

Jokapäiväinen haasteemme on hankkia niin ekologisia raaka-aineita kuin mahdollista, ja samaan aikaan tarjota mahdollisimman edullisia lounaita. Ajan hengen mukaisesti haluamme keskittyä juuri kestävän kehityksen parantamiseen ravintoloissamme.

Suunnittelemme tarkasti tarjontamme viikoittain niin, että voimme vähentää ruokahävikkiä. Laskemme myös päivittäin ravintoloidemme ruokahävikin. Lisäksi kannustamme asiakkaamme käyttämään kertakäyttöastioiden sijaan uudelleen käytettäviä vaihtoehtoja.

Oiva-raportti

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Seuraa meitä Instagramissa!