Tietoa fukseille

Kårkaféerna on Åbo Akademin monipuolinen ravintolayritys, jonka omistaa Åbo Akademin ylioppilaskunta sekä alumnit. Ravintolamme sijaitsevat Kårenilla, Arkenilla, ASA-Talossa, Gadoliniassa (suljettu toistaiseksi) ja uusin ravintolamme on Aurumissa. Lounasravintolamme ovat avoinna kaikille ja ravintoloistamme saa opiskelijahintaisia lounaita ateriatukeen oikeutetuille. Aikoinaan yrityksemme on perustettu juuri opiskelijoiden lounaspaikaksi. Ravintoloissamme kuuluu usein nauru ja iloinen puheensorina.

Tervetuloa lounaalle joka päivä!

 

NÄYTÄ OPISKELIJAKORTTISI

 

Saat opiskelijalounasta jos näytät opiskelijakorttia ravintoiloissamme (fyysinen kortti missä on voimassa oleva lukuvuositarra tai Frank-sovellus). Ota kortti esille jo ennen kuin olet kassalla. Tilaa opiskelijakortti tai lataa Frank-sovellus ajoissa! Jos kortti saapuu myöhässä, voit näyttää kuittia tai maksuvahvistusta lukuvuosimaksusta. Todistus opinnoista Åbo Akademi:lla ei riitä! Kuitti on voimassa 30.9/31.1 asti. Tämän jälkeen näytät opiskleijakortin tai KELAn väliaikainen ateriatukikortti kassalla (lisää tietoa: https://www.kela.fi/ateriatuki).

 

RAVINTOLOISSAMME

 

Koronapandemian aikana: Pese ja desinfioi kädet, pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ja seuraa kylttejä sekä ohjeita ravintoloissa.

Lasillinen (1) maitoa tai mehua sisältyy opiskelijalounaaseen. Saat tietysti juoda niin paljon vettä kun haluat. Voit ostaa lounaskahvia erikoishintaan lounaan yhteydessä.

Valitse yksi ateria lounas vaihtoehdoista.

Huomioi ilmoituksia määristä ja lisähinnoista, jotka koskevat tiettyä ateriaa (usein tarjoilulinjan lasilla).

Pyrimme vähentämään ruokahävikkiä joka päivä ravintoloissamme. Osallistu sinäkin syömällä ruokasi.

 

TAKE AWAY

 

Meiltä saa edelleeen lounaan mukaan otettavaksi, poikkeuslupa joka mahdollisti tämän saaminen opiskelijahintaan on tosin päättynyt. Lounas mukaan maksaa 1.1.2023 lähtien 7,40€. Take away laatikko maksaa 0,50€. Voit myös tuoda oman laatikon. 

 

SOME 


Päivän ruokalista löydät kotisivuiltamme: karkafeerna.fi tai näytöiltä ravintoloissamme. Seuraa meitä Facebookissa: Kårkaféerna ja Instagramissa @karkafeerna. Täältä löytyy tietoa toiminnasta, poikkeavista aukioloajoista, erikoistarjouksista ja muusta.