Uusi operatiivinen johtaja

Tomas Hägg palkattiin operatiiviseksi johtajaksi Kårkaféerna ravintoloihin 1.11.2021 lähtien.

Työ operatiivisena johtajana on uusi ja sitä perustettiin liiketoiminnan kehittämiseksi. Kårkaféerna haluaa jatkossakin tarjota korkealuokkaista ja hyvänmakuista kokemusta vieraille ja kehittää uutta. 

Tomaksella on laaja kokemus palvelutyöstä, muun muassa intendenttinä laivaliikenteessä. Häggillä on monipuolista alan tietämystä ja johtamiskokemusta aikaisemmista työtehtävistä. 

“Tomas on Kårkeféerna ravintoloiden idea rikas operatiivinen johtaja alan tietämyksellä. Tiiviillä yhteistyöllä talousvaliokunnan ja koko tiimin kanssa nostamme Kårkaféerna uudelle tasolle.” toteaa toiminnanjohtaja Susanna Häyry.

Tomas työskentelee kehittämisen parissa yhdessä koko henkilöstön kanssa samalla kun hänellä on yhteyttä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tomas puhuu ruotsia, suomea sekä englantia, josta Kårkaféerna tunnetaan. 

“Odotan innolla, että saan jatkaa jo tehtyä työtä ja henkilöstön kanssa edelleen kehittää Kårkaféerna ravintoloiden ravintola- ja kahvilatoimintaa. Näemme mahdollisuuksia cateringissä ja pidämme avoimen mielen kaikenlaisille uusille mahdollisuuksille.” sanoo Tomas Hägg.

Kårkaféerna ravintoloiden henkilökunta toivottaa Tomaksen tervetulleeksi. Kårkaféernan ravintolapäälliköt vastaa edelleen herkullisen ja kestävän ruoan tarjonnasta, sekä vieraiden hyvinvoinnista!