Kårkafé Aurum söker en ny köksmästare

Vi söker en köksmästare till vårt team!

Kårkafé Aurum söker en köksmästare för att fortsätta utvecklingen av den redan högklassiga matprodukten. Kårkafé Aurum är en ny restaurang med modernt och rymligt kök som ligger i det splitternya och storartade Aurum mitt i campusområdet. Tillsammans med restaurangchefen ansvarar köksmästaren över buffetlunchen för studeranden och personal, restaurangens bistro, husets konferenscatering och tillsammans med företagets övriga kök över Kårkaféernas externa festservice och catering.

Känner du dig van att sköta om stora lunchmängder? Behärskar du beställningar och menyplanering? Vill du utveckla en matprodukt med en redan hög standard och även själv utvecklas? Är du en mångsysslare i köket som njuter av att inte tillbringa alla kvällar och helger på jobb? Sök till oss redan idag! Arbetet börjar under augusti och vi anställer genast vi har hittat en lämplig person. Lön enligt avtal.

Kårkaféerna ägs av Åbo Akademis Studentkår och våra centrala värderingar är hållbarhet, god och hälsosam mat samt glädje och gemenskap

Ansökningar kan skickas till Kårkaféernas operativa chef Tomas Hägg som gärna även svarar på frågor.

Tomas.hagg@abo.fi

Tel: 0505486789