Tomas Hägg är ny operativ ledare för Kårkaféerna

Tomas Hägg anställdes som operativ ledare för Kårkaféerna fr.o.m. 1.11.2021.

Posten som operativ ledare är ny och den instiftades i syftet att utveckla verksamheten. Kårkaféerna vill fortsätta ge en högklassig och välsmakande upplevelse för sina gäster och utveckla nytt.

Tomas Hägg har en bred erfarenhet inom service, bl.a. som intendent i sjöfarten. Hägg har starkt branschkunnande och bred ledarskapserfarenhet från sina tidigare uppdrag.

”Tomas bidrar till Kårkaféerna som idérik operativ ledare med en gedigen branschkunskap. I tätt samarbete med ekonomidirektionen och hela teamet tar vi Kårkaféernas verksamhet till en ny nivå.” säger Kårkaféernas verkställande direktör Susanna Häyry.

”Jag ser fram emot att vara med och fortsätta på det arbete som gjorts och att tillsammans med hela personalen vidareutveckla Kårkaféernas lunch- och caféverksamhet. Vi ser också stora möjligheter för cateringprodukten och tänker hålla ett öppet sinne för nya möjligheter” kommenterar Tomas Hägg.

Tomas kommer att jobba med utveckling tillsammans med personalen samtidigt som han har kontakter med samarbetspartners. Han talar flytande svenska, finska och engelska, något som hela Kårkaféerna är känt för.

Kårkaféernas personal önskar Tomas välkommen. Kårkaféernas restaurangchefer ansvarar fortsättningsvis för att servera god och hållbar mat med glädje!