Din egen restaurang

Kårkaféerna drivs av Åbo Akademis studentkårs ekonomisektor och ägs av Åbo Akademis studerande och alumner. Vi erbjuder en särskilt förmånlig studentlunch för studerande men välkomnar också andra till vår goda, prisvärda lunch.

Hållbarhet

Vi vill vara en så grön restaurangaktör som möjligt. Vi köper in råvaror enligt säsong och väljer närproducerat när det är möjligt. Läs mer här.

God och hälsosam mat

Vi erbjuder måltider som är fulla av näring och smak och ger energi i vardagen. Hos oss hittar du alltid flera alternativ och vi gör vårt bästa för att tillgodose just din specialdiet. Vi finner inspiration från världens alla kök och snappar ivrigt upp rådande mattrender.

Glädje och gemenskap

I våra restauranger ljuder ofta skratten. En måltid för oss är inte bara att tanka energi – runt matbordet samlas vi och delger vi dagens höjdpunkter. Vi hoppas att våra restauranger är platser där band knyts och där du alltid känner dig välkommen.

Vi tar ansvar

Vi står ständigt inför utmaningen att handla hållbart och samtidigt erbjuda förmånlig mat. Det här området vill vi fortsätta utveckla enligt tidens anda.

Varje dag mäter vi mängden matsvinn som uppstår i våra restauranger. Vi planerar noga våra veckomenyer och försöker ständigt hitta sätt att minska svinnet. Vi uppmuntrar också våra kunder att ta med sig egna återanvändbara muggar och kärl för takeaway-inköp.

Oiva-rapport

LÄS MER

Ta kontakt!

Ta kontakt!

Följ oss på Instagram!