Välkommen till Kårkaféerna

Kårkaféerna består av fyra restauranger – tre belägna i akademikvarteren i Åbo, den sista i Kårhuset på Tavastgatan. Menyerna växlar från dag till dag – välj enligt meny eller hitta ditt stamställe.

Henriksgatan 2, 20500 Åbo

I det nybyggda Aurum får du njuta av lunch och Aurum bowls, hembakta godsaker, en stor variation av takeaway produkter och mycket annat. Aurums bistro erbjuder lyxiga maträtter varje vardag. På Kårkafé Aurum kan du äta Late lunch och lördagslunch.

Tillgängligheten är observerad genom automatiska dörröppnare och restaurangen är tillgänglig. 

Fänriksgatan 3, 20500 Åbo

Kårkafé ASA är till storleken vår minsta lunchrestaurang, men utbudet vägrar vi att kompromissa. Känn dig som hemma i vår trivsamma lokal.

Beträffande tillgänglighet är ytterdörrarna försedda med automatiska dörröppnare och restaurangen är tillgänglig.

Fabriksgatan 2, 20500 Åbo

I stämningsfulla Arken är arkitekturen alltid närvarande. Här satsar vi särskilt på veganska rätter, morgonmålslaternativ och baguetter som är lätta att ta med till frukost eller lunch. 

Beträffande tillgänglighet är Arkens ytterdörrar försedda med automatiska dörröppnare och restaurangen är tillgänglig.

Tavastgatan 22, 20500 Åbo

Kårhuset är ritat av arkitekt Erik Bryggman och andas studentkårens historia. Njut av husmanskost i äkta retromiljö. Mera information om Kåren hittas här.

Kårens andra våning är tillgänglig med restaurangens hiss, kontakta personalen ifall du behöver bruka denna. Invatoaletten är belägen på andra våningen. 

Ta kontakt!

Ta kontakt!